014 51 50 05

Aanvullend op de Algemene Reisvoorwaarden van de Geschillen Commissie Reizen vzw maken de Bijzondere Voorwaarden ook deel uit van het contract.

Bijzondere Reisvoorwaarden Bali-Direct.

 

Artikel 1

Betaling reissom

a)  De inschrijving voor een reis wordt pas definitief na betaling van 25% voorschot en ontvangst van een schriftelijke bevestiging .

b)   Het saldo moet betaald zijn uiterlijk 25 dagen voor de reis.

Artikel 2

Wijziging en annulatie door de reizigers
Wijzigingen voor verblijven

- tot 3 weken voor de afreis : € 85 per persoon
- minder dan 3 weken voor de afreis : zie annulatie
Annulatie
Vliegtuigtickets: die reeds uitgegeven waren voor annulatie klant: 100% van de prijs van het vliegtuigticket, anders is er een ticket  fee van 20€ per ticket
Verblijven/Accommodatie/Rondreizen:
- meer 60 dagen voor de afreis : 10% van de reissom met een minimum van € 100 pp
- van 59 dagen tot 35 dagen voor de afreis : 20% van de reissom
- van 34  dagen tot 7dagen voor de afreis : 50% van de reissom
- van 6 dagen tot 4 dagen voor de afreis : 80% van de reissom
- vanaf  3 dagen voor de afreis : 100% van de reissom

 

Artikel 3

 Verzending van reisdocumenten
De reisdocumenten worden verstuurd op risico van de reiziger (en pas na het ontvangen van het saldo) ; op zijn aanvraag – en kosten – kunnen ze aangetekend of per taxipost verstuurd worden.

 

Artikel 4

Prijzen
De in onze brochure gepubliceerde prijzen worden met de grooste zorg berekend en nagezien ; toch kunnen er fouten voorkomen. Wij behouden ons aldus het recht voor om deze fouten recht te zetten door een kennisgeving aan de reisagent. Raadpleeg daarom hieromtrent steeds uw reisagent. Vaak zijn de luchthaventaksen bij retour niet inbegrepen in de prijs. Informeer bij uw reisagent.

 

 

Artikel 5

 Verantwoordelijkheid/overmacht
Usa-online kan in geen geval verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele vertraging of annulatie van de vervoerders ten gevolge van weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. In geval bepaalde omstandigheden onafhankelijk van de wil van de inrichters of vervoerders, zouden oorzaak zijn dat een vliegtuig of een ander vervoermiddel niet kan vertrekken, zullen de kosten verbonden zijn aan de verlenging (maaltijden, overnachtingen, enz.) of annulatie van de reis (vb door staking) niet ten laste vallen van Usa-online. Dit geldt eveneens voor de kosten welke eventuele onderbreking of inkorting van de reis zouden kunnen meebrengen. De uitgegeven vervoerbewijzen zijn enkel geldig op de data die erop vermeld staan.

Conform art 36 van de wet tot regeling van het contract tot reisorganisatie en reisbemiddeling van 01/04/1994 en het betreffende uitvoeringsbesluit van 25/04/1997 is de licentiehouder A 5705 door  Het Garantiefonds Reizen verzekerd om, in geval van financieel onvermogen, zijn verplichtingen jegens de reiziger na te komen. Adres Metrologielaan 8 te 1130 Brussel tel 02/240.68.00

Verantwoordelijke uitgever : Usa-online (is een onderdeel van D-Tours BVBA) Lic A 5705.


Boek een hotel in ...
Info en reservaties:

014/51.50.05

Wij zijn een gesloten kantoor en werken uitsluitend op afspraak. Dit om u beter, zonder wachttijden, in alle veiligheid en ongestoord te kunnen verder helpen.
Het tijdstip en de manier waarop we afspreken bepaalt uzelf : bij ons op kantoor, bij u thuis, via video calling, telefoon, .... De keuze is geheel aan u, wij horen het graag van u.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle reisweetjes

info@bali-direct.be