014 51 50 05

Beste Dave,

 Ik wil Travel Experience bedanken voor de organisatie van onze huwelijksreis. Het was gewoonweg fantastisch. We zijn verliefd geworden op Bali !

Van de eerste tot de laatste dag hebben we genoten van dit prachtig eiland. De mensen, het eten, de natuur,... het heeft onze harten gestolen.

Ook onze gids, was geweldig. Hij heeft ons veel bijgebracht over Bali. Het was een ontzettend lieve man die nog eens zeer goed Nederlands sprak.

We hebben geen enkele negatieve opmerkingen over de reis. Alles was perfect !

Nogmaals bedankt voor alles 😊 

Mvg,

Nicolas en Shari


Dave & Team, 

 

We zijn sinds gisteren terug van onze bali-reis en wilden jou en je team even bedanken voor deze ongelofelijke vakantie. Het was perfect geregeld van begin tot einde en het is een ongelofelijke luxe om zo Bali rond te kunnen reizen. We raden jullie zeker aan bij familie en vrienden!! 

 

Fijn weekend :-)! 

Mvg,

Ruben & An-Sofie


Beste Dave,

 

We hebben een super ervaring gehad in Bali!

Het was allemaal perfect geregeld en de hotels waren ook topkeuzes!

Privé chauffeur en gids waren ook super sympathiek. 

Kortom niks dan lof over jullie organisatie. 

Dankzij jullie werd dit een onvergetelijke droomreis!

 

Ik ga jullie dan ook ten zeerste aanbevelen bij alle familie, vrienden en kennissen die ook nog naar Bali willen reizen in de toekomst.

 

Hartelijk dank, en doe zo voort!

️ !

Met vriendelijke groeten,

 

Elke Van den Broeck


Hallo Dave,

Alvast bedankt voor de welkomstmail. 

Het was een hele toffe vakantie.

Even wat feedback:

 • Vliegtuig Qatar Airways is kortom heel goed
  comfortabele zetels, genoeg ruimte, vriendelijke bediening, aansluiting ging vlekkeloos, bagage perfect in orde, geen beschadigingen. Doha heeft een prachtige luchthaven.
  Wil er gerust enkele dagen verblijven in Doha. Lijkt me een optie om ook aan te bieden. Misschien bij het terugkeren omdat het toch lange vluchten zijn.
 • Hotel Suarti Boutique in Ubud was netjes maar heel basic, restaurant was niet zo schitterend, wel een super vriendelijke bediening.
  Massage was heel professioneel en goed. Ontbijt trok op niets, was echt niet fantastisch maar door hun vriendelijkheid maakte dit alles goed.
  Veel zon had je daar niet. Het kleine zwembadje lag altijd volledig in de schaduw. Minpunt was dat je overal ver van af zat. Shuttle naar Ubud was 3x per dag. terugkomen moest je met de taxi.
  te voet gaan was zeker geen optie omdat er nergens voetpaden zijn. Zeer gevaarlijk om te voet te gaan!! 
  De  fietstocht was gewoonweg perfect! Goeie gids en daarna een Indonesische lunch bij de eigenaar thuis was gewoon super. Geslaagde uitstap.
 • Hotel Rama Resort and Spa in Candidasa was ronduit fantastisch. Prachtig zwembad met goeie ligstoelen met uitzicht op de zee. Mooie kamers goed gekoeld en zeer proper. Was vlakbij het zwembad. 
  Heel vriendelijke bediening en soms wel in het Nederlands. Restaurant zeer goed. De aangeboden trips waren wel prijzig. De fietstocht georganiseerd door het hotel zelf trok op niks.
  Weinig interessante plek om naartoe te fietsen vanuit het hotel, slechte fietsen. Er waren geen badjassen in de kamer maar als we er een opmerking over maakten dan kregen we die ogenblikkelijk.
  Ze verontschuldigen zich voor het minste dat fout loopt. Massage super professioneel en heel proper.
 • Hotel Maharajah Villas was ook goed. Opnieuw heel vriendelijk personeel die alles doen om te behagen. Shuttle 3x daags naar strand en shopping area.
  Wederom heel ver afgelegen, alleen een bar aan de overkant van de straat uitgebaat door Australiërs. Wederom geen voetpaden en heel gevaarlijk. 
  Als je ergens wou gaan eten, was je verplicht om een taxi te nemen. Zij boden overigens wel zelf mooie maaltijden aan die zeker niet te duur waren.
  Massages waren hier wel wat minder goed dan de vorige hotels.
 • Transfers zijn zeer goed verlopen, alles was heel goed en waren ook mooie taxi's. Jullie reageerden direct wanneer ik  een bericht stuurde. 
 • Mijn dank ook aan uw team. Ik stuurde een sms op zondag en kreeg daar zelfs een antwoord op. Had er geen erg in dat het zondag was. Zeer professionele service!
 • Had eerlijk gezegd een beetje schrik omdat de ik de reis had gevonden bij Secret Escapes en eigenlijk niet geloofde dat dit zo perfect zou lopen.
 • Onze opmerkingen zijn alleen om misschien te opteren voor hotels die meer in de iets betere bereikbare plaatsen liggen. Dichter tegen het strand, dichter tegen de stadjes zodat je niet altijd een taxi moet nemen.
  Er zijn soms iets minder vriendelijke chauffeurs bij die je op de een of andere manier toch wil afzetten. Het belet je ook om 's avonds ergens naartoe te gaan. 

 

Kortom een geslaagde vakantie waarvoor onze dank

 

Met vriendelijke groeten

 

Christine Van Dyck en Paul RBeste Dave,
 
Gisteren zijn wij terug thuisgekomen van onze reis naar Bali.
Wij konden 100% van dit prachtige eiland genieten mede dankzij de goede organisatie, de mooie hotels en onze gids, Ari !!!
Wij hopen in de toekomst nog eens een andere mooie reis (Cambodja) met jullie te kunnen plannen!!!
 
Vele groetjes,
 
ChristineBeste Dave,

 

Zonet geland van Java/Bali.

Het was een schitterend en gevarieerd programma, vlekkeloos georganiseerd.

Hartelijk bedankt, we hebben er met volle teugen van genoten!!!

 

 

Groeten,

Ann-Bruno-Benoit-Alexandra

Uit Asse


Beste Dave,
 
Bij deze wensen we jullie oprecht te danken voor de fantastische service die we hebben mogen ondervinden.
Alles werd vanaf de eerste digitale kennismaking steeds helder gecommuniceerd en aan alle berichten werd prompt gepast professioneel gevolg gegeven.
Alles, vanaf het vertrek hier aan huis tot aan de luchthaven tot en met men ons terug voor onze deur heeft afgezet alsook de gehele organisatie ter plaatse in Indonesië, was perfect volgens afspraak.
We hebben nooit moeten wachten, iedereen stond op de afgesproken plek en al het personeel was superbeleefd.
De hotels waren van hoge kwaliteit, en voldeed perfect aan hoe het voorgesteld werd, ook daar niets dan lof.
 
Jullie zijn werkelijk hèt schoolvoorbeeld van hoe andere organisaties het zouden moeten aanpakken.
 
Nogmaals van harte bedankt voor jullie correcte en zeer professionele begeleiding en opvolging, wij zullen zeker niet nalaten om onze lof zo breed mogelijk te verspreiden onder vrienden en kennissen.
 
We kijken alvast uit naar een volgende gelegenheid om wederom via jullie diensten van een perfect georganiseerde reis te mogen genieten.
 
Met achting,

Frank & Lucie De Boeck - Kounkou

Beste Dave,

 

Na wat oponthoud in Kuala Lumpur wegens de uitbarsting van een vulkaan op Java, hebben we erg kunnen genieten van het mooie Bali.

We hebben er een erg mooie tijd gehad.

Toch heb ik enkele opmerkingen die ik wil melden.

We hadden zelf 3 hotels opgegeven waar we wilden verblijven en dan gevraagd om een villa in Sanur te regelen. Die villa zou het ultieme sluitstuk moeten worden van onze reis. We zouden daar ons dertigjarig huwelijk vieren.

In het Alila hotel in Obud waren we erg onder de indruk van de schoonheid van dit hotel. We gingen in Obud nog eten met de vriend die ons de hotels had aangeraden. Hij zei dat het prachtigste nog moest komen: een villa was echt de max. Toen we dan aankwamen in Damphati villa was dat toch een koude douche. Het verschil was enorm groot. De villa was erg verouderd en had veel mankementen: veel vlekken op de vloeren, gaten in de lakens, plekken op de gordijnen, latjes die uit de kastdeur vielen, badkamerkast door vocht aangetast, lamp boven de badkamerspiegel weggenomen, wc die bleef lopen, geen water in de fontein, tv op een losse plank (door op die plank te steunen is de tv gevallen en was ze kapot),... 

De mensen waren, zoals overal, enorm gedienstig en vriendelijk, dat was zeker oké. Maar je kan wel begrijpen dat we veel beter gewoon waren en het daarom echt wel tegenviel. Bovendien was het voor de laatste zes dagen. Dat is best wel lang.  We hebben er het beste van gemaakt en de tv wordt betaald door onze verzekering.


We willen nog meegeven dat we zeker nog willen reizen met uw organisatie (we willen volgend jaar naar Sri Lanka of Vietnam) en dat we tevreden zijn over de goede werking van het reisbureau, maar vinden het belangrijk dat u onze opmerkingen ernstig neemt en hopen dat we daarop een respons krijgen.

 

Met vriendelijke groeten,

Mario en Els Bonte


Dag Dave,
> >
> > Het is er jammer genoeg nog niet eerder van gekomen (schandalig eigenlijk!) maar we willen je nogmaals van harte bedanken voor de prachtige en perfect tot in de puntjes georkestreerde reis naar Java en Bali. We hebben er heel erg van genoten, we hebben in resorts gelegen waarvan we niet konden dromen dat dat weggelegd was voor gewone stervelingen zoals wij (Pemuteran, man, man, man) en we hebben fabelachtige dingen gezien. Dat pakken ze ons nooit meer af.
> >
> > De gidsen: de Javaanse gids was zondermeer voortreffelijk, zoals trouwens zijn Nederlands. Die man heeft ons gewoon het hele land uitgelegd, politiek, economie en samenleving. Een stoomcursus Indonesië. Nie te doen!
> > De Balinese gids daarentegen was veeleer een kwajongen die meer bezig was met zijn selfies op Facebook te posten en die trouwens naar zichzelf verwees als een chauffeur en niet als een gids. Zijn Nederlands was summier en zijn kennis extreem beperkt. Als we niks vroegen, wisten we niks. En als we iets vroegen, wisten we nauwelijks meer.
> > Maar wel een sympathieke knul.
> >
> > En dan was er ons eerste noodlottig contact met de geldautomaat in Yogjakarta, waar ik je over ge-sms-t heb. Precies in verband daarmee zou ik graag identiteitsgegevens krijgen over Surya, onze gids. Hij was immers getuige van het feit dat de 2,5 miljoen Rupia in het toestel gebleven zijn, en voor Mastercard, waar ik de klacht aanhangig gemaakt heb, is dat ongetwijfeld een zeer relevante info.
>
> >
> > Hartelijk dank nogmaals en groetjes van Pascal en Anne.

 

Beste Dave, 

 

Wij zijn sinds gisteren terug van een echte droomreis ! Alles zo perfect geregeld ! Een prachtige mix van cultuur, natuur, couleur locale, relax. Ongelooflijke, wondermooie ervaringen achter de rug … 

Prachtig land, lieve mensen, zalig lekker eten.

Wij hebben zoveel bijgeleerd van onze gidsen (Java - Tedi : Bali - Ary Ketut). Zeker Ary was een super gids ! Hij heeft ons Bali echt leren ervaren, smaken, proeven …

Prachtige, super de luxe hotels met overal zo’n lieve mensen !

Deze droomreis dragen we mee in ons hart en onze herinneringen voor altijd !

 

Dank voor de perfecte organisatie, jullie zien ons zeker snel weer terug !

 

Groetjes,

Paul & Dominique Thiebaut-Schodts


Boek een hotel in ...
Info en reservaties:

014/51.50.05

Wij zijn een gesloten kantoor en werken uitsluitend op afspraak. Dit om u beter, zonder wachttijden, in alle veiligheid en ongestoord te kunnen verder helpen.
Het tijdstip en de manier waarop we afspreken bepaalt uzelf : bij ons op kantoor, bij u thuis, via video calling, telefoon, .... De keuze is geheel aan u, wij horen het graag van u.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle reisweetjes

info@bali-direct.be